loader image

Gerenti Jadi - Mini Murtabak Dan Keju (Anchor) | Gerenti Jadi

2:59

Selera waktu Ramadan ni memang macam-macam yang kita mahu apa lagi kalau ada anak ramai. Hai macam-macam menu mereka request. Ada nak citarasa tradisonal, ada pula nak yang moden nak ada cheese. Okay, kita jangan pening kepala, hari ni mari kita buat Mini Murtabak Cheese istimewa Bersama Anchor yang pasti menangkap selera seisi rumah. Tak perlu risau nak sediakan tepung murtabak tu, kita gunakan kulit popia je. Paling penting isi murtabak tu. Boleh nak guna ayam atau daging.
Kali ini kita buat guna isi ayam, tak ketinggalan telur, bawang cincang dan daun bawang. Kemudian kita masukkan bahan paling digemari anak-anak dan semua. Perfect Italiano Mozzarella Cheese pilihan paling tepat kerana cheese ini memberi stretch yang paling bagus. Dibuat di Australia dengan 100% kebaikan semulajadi. Keju gaya Itali ini memberikan tekstur regangan yang bagus, rasa ringan dan lembut. Anak-anak mesti happy sambil makan boleh tarik lelehan keju. Tergambar sudah keriangan berbuka beramai-ramai.
Bukan itu sahaja, mini murtabak cheese ini dimasak menggunakan mentega tulen Anchor yang lembut dan lemak. Diperbuat 100% daripada susu segar lembu dari New Zealand. Mentega yang paling kaya, paling halus dan paling sedap. Berwarna kuning keemasan kerana diperbuat daripada susu lembu yang diberi makan rumput yang mempunyai lebih banyak beta karoten dan vitamin. Bertambah-tambah keenakan Mini Murtabak Cheese kita.
Okay jangan lupa cuba tau sebab senang sangat. Ajak anak-anak yang besar sikit untuk tolong sama masak Mini Murtabak Cheese ni. Buat comel-comel dan padat, makan kenyang hati pun gembira. Selamat Mencuba!
Jangan lupa sertai Peraduan Masak, Kongsi & Menang #LebihEnakLebihCeria Bersama Anchor setiap minggu dan menang hadiah wang tunai! Wah, meriahnya boleh dapat duit raya! Untuk sertai pastikan anda menonton video-video resipi untuk sahur, berbuka dan raya yang RASA kongsi setiap minggu. Siapa tahu anda mungkin salah seorang pemenangnya.

Be the first to review “Mini Murtabak Dan Keju (Anchor) | Gerenti Jadi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.