loader image

Dapur Rasa : Campak-Campak Jadi - [ 07 ] - Mac & Cheese Dan Krim Labu Manis

4:42

Asal resipi masakan ada bahan cheese, memang menjadi favourite admin! lagi lagi bila kita tarik cheese tu panjang je ye hehe love!

Resipi special hari ini Mac & Cheese by Chef Imelda Haris. Kepada mak-mak, elok sangat untuk masakan pada musim cuti sekolah ni. Anak-anak pasti suka!

Kalau dah ada resipi utama kita, mestilah kena ada resipi pencuci mulut tau. Krim Labu Manis yang sangat sedap dengan rasa lemak labu tu. alalalalala memang “terangkat” keenakannya tau!

Musim cuti sekolah pun dah bermula, anak-anak akan banyak habiskan masa bersama ibu-bapa di rumah.. Kami sediakan resipi-resipi yang SIMPLE, CEPAT dan yang paling penting, SEDAP!

Cubalah!

Be the first to review “Mac & Cheese Dan Krim Labu Manis”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.