loader image

Dapur Rasa : Campak-Campak Jadi - [ 05 ] - Gulai Kambing Mangga Muda & Ais Krim Biskut Mangga

4:54

Macam pelik buah mangga masak dengan gulai. Sedap ke? Eh! Mestilah sedap sebab Min dah try memang sedap! Resipi special ni hanya dari Chef Imelda Haris je boleh share dengan penonton Majalah Rasa. Untung lah hehe

Resipi pertama, Gulai Kambing Mangga Muda yang menjadi kegilaan pada semua yang menginginkan kelainan dan kesedapan berganda dalam menyediakan masakan gulai. Full of taste!

Kepada yang suka makan aiskrim tu, ini ada resipi lagi special dari korang beli kat kedai. Ais Krim Biskut Mangga memang sedap sangat terasa lemak-lemak waktu aiskrim tu masuk dan cair dalam mulut umpphhh! Dessert paling awesome!

Pastikan korang cuba masakan resipi special ni dan kongsikan kepada kami okay! Selamat mencuba!

Be the first to review “Gulai Kambing Mangga Muda & Ais Krim Biskut Mangga”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.