loader image

Me So Cantik - [ 07 ] - Girl Gang Travel Log

4:31

Oktober antara bulan paling sesuai untuk hijabi travel kan? Melancong dengan kawan-kawan tu memang seronok, tapi part yang tak seronoknya bila kena bawa semua produk skincare, lotions. Macam mana traveller nak travel at the same time nak jaga kulit muka dan badan? Solution dia, Shokubutsu Mochi Hada Face and Body Shower Oil lah! Satu botol tu, dah boleh cover kulit badan dan kulit muka! Macam tak percaya kan? Tengoklah vlog ni. Terima kasih kepada penaja lokasi kami Hotel CitezenM, Bukit Bintang.

Be the first to review “Girl Gang Travel Log”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.